Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Jaluzele din aluminiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16 €
Brand
Orizontale
Out Of stock
Descriere
Intotdeauna snururile, scarita, si consolele, vor avea aceeasi culoare cu cea aleasa pentru lamele. Cand nu este posibil, se va potrivi o culoare, care sa fie in ton cu cea aleasa pentru lamele.

Jaluzelele orizontale din aluminiu, sunt intr-o gama de 80 nuante coloristice.

La cerere, jaluzelele orizontale din aluminiu, pot fi confectionate si din lamele intercalate, de culori diferite, care sa intre in componenta unei jaluzele.

Aceste jaluzele din aluminiu, prin proprietatile lor fizice, sunt complet opace, nepermitand trecerea razelor de soare prin ele, si totodata reflectand foarte mult lumina solara, o parte din caldura se reflecta si ea.

Vopseaua care este aplicata pe jaluzelele din aluminiu, si pe console, este perfect rezistenta la actiunea razelor solare, neexistand modificari de culoare in timp. Aceasta se datoreaza procesului de vopsire a aluminiului in camp electrostatic, care confera vopselei o stabilitate coloristica si rezistenta marita la zgarieturi.

Daca se doreste prinderea jaluzelelor intre baghetele geamului termopan, si fixarea lor in partea de jos, atunci pretul produsului se va majora cu 5euro/ produs (sistemul de fixare), cu tva inclus.

Pentru montaj, pretul se va aprecia in functie de complexitatea lucrarii.

email: espunct@gmail.com
www.jaluzelealuminiu.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura